Livstecken 😜

Jag är ledsen att jag inte förklarat mig tidigare, men jag visste inte riktigt vad jag kunde säga eller lova. Det gör jag fortfarande inte.
Jag ville inte heller högt säga a när jag måste vara tyst om b samt jag vet inte när jag kommer ha en minut av min tid över igen.
Med andra ord, jag har ingen aning eller någon tidsplan till när jag kommer få ro eller tid att skriva på bloggen igen. I dagsläget har jag inte ens tid att träna, även om jag vet att för att orka maratonlopp i livet så är det dumt att inte prioritera det som nummer 1. Ja det är ju nästan tom viktigare än att sova. 🙃

Men just nu ägnas alla mina skrivtecken och författartid, eller rättare sagt i stort sett all min tid, till att skriva inlagor samt sammanställa fakta. Och det är stora mängder text som ska skrivas och mycket som ska granskas och summeras för att få fram en korrekt helhetsbild.

Ja japp, så kul är jag när jag väl publicerar något nytt på fff. Förlåt för att jag inte är mer kul och pepp. 🙏🥳

Men jag hoppas att ni alla kan tjoa ett TGIF, ta en skål för mig och skänka mig en liten tanke när jag sitter med näsan i mina högar med dokument.🥂

Sköt om er! 🤗💗

9 reaktioner till “Livstecken 😜

  1. Forskar du?

    Sånt är livet. Det är säkert mer viktigt det du gör istället för att lägga din tid här.

    Lycka till!

  2. Hej TrH! Men inte behöver du be om ursäkt, faktiskt inte ens förklara dig. Det är fint att du gör det. Hoppas att du tids nog ser ljuset i slutet av tunneln och att det inte är ett tåg. Hoppas att du tar dig igenom din faktagranskning utan att känna dig attackerad av alla orden. Självklart saknar jag din pepp och roliga klipp men jag är en stor flicka så jag klarar mig.
    Var rädd om dig och prioritera träningen och det som får dig att må bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s