Tomato tomato 🍅

Vad är oddsen att när jag kollar över nätet för att lägga upp ett kul inlägg för att fira TGIF att jag ska snubbla över detta? Inte alls konstigt tänker ni. Nä, men… jag satt och gjorde något samtidigt som jag inte brukar. Jag hade hällt upp en stor mängd med blandade tomater i en skål och ställt på bordet för att de skulle mogna lite till i rumsvärmen och vad som hände var att jag tömde skålen som om det vore chips. Nu älskar jag grönsaker (eller frukt som tomater faktiskt egentligen är 😀) men det är sällan jag frossar som jag gjorde idag. Vi snackar om att det säker var minst 30 st tomater i blandade färger. Ja alltså mini och cherry, men iaf. 😜

Iaf, här kommer klippet som är ett litet WTF i vilket fall. 😅👇

Som så ofta när jag ser något liknade. Varför….? Varför kom man på idéen att göra en sån här, ja vad är det för något, och vad ska man med den till? De verkar ju dessutom vara seriöst menat. 🥴 Vad tror ni?

Detta fick mig att tänka på en klassiker som jag inte druckit på länge. 😊👇


Gillar ni Bloody Mary? 🍹😊

Hur är det med er? Är ni lika glada att det är TGIF som jag är? 😃🙌🎊

17 reaktioner till “Tomato tomato 🍅

 1. 4:e versen: ”You like potato and I like potahto
  You like tomato and I like tomahto
  Potato, potahto, Tomato, tomahto.
  Let’s call the whole thing off”

  … och här är hela låten:

 2. Älskar Mary 👌🏻 Tyvärr dricker jag inte den så ofta…kanske borde återupptas! Underskattad drink om inte annat 🙏🏻

  1. 👍 tack, har läst den. Det var bra infallsvinklar. Flashback forever podden nämns 😀, har inte lyssnat ännu.

   Jag håller på att formulera mig för mig själv vad jag tycker om det som hänt och rektioner efteråt men det spretar i tankegångarna. Finns flera intressanta aspekter men svårt formulera mig precist. Håller med om det du skrev, tex att det som framkommit påverkar olika om du jobbar på Volvo än med skolbarn.
   Det blev en klinisk bomb som fyllde medierna 1-2 dagar, nu tomt. Tror fler kommentarer kommer längre fram, många chockade och besvikna. Tyvärr verkar många kommentarer fastna i höger/vänster tjafs.

   Journalisten Emanuel Karlsten som skrev artikeln har även skrivit mycket om Corona, twittrar och har en blogg där han skriver om Sverige och Corona.

   Nu dags för ut och fånga lite dagsljus ☀️🌸😀

 3. Det här inlägget på fb idag sammanfattar mycket bra på hur jag ser på Havristerna.

  postat av Silence-is-wild

  ”Åtskilligt är hittepå”? Som VAD lite mer exakt? Gör gärna en punktlista och argumentera för den. Annars är det ju svårt att lita på dig.

  Att DU påstår att Henko ljuger om att du har en viss anonym användare på Flashback kan inte automatiskt leda till slutsatsen att Haveristerna ljuger om allt, med mindre än att man begår grava tankefel.

  Idag, 09:13 #1660
  Nytorgsprinsessa
  Medlem
  Nytorgsprinsessas avatar
  Reg: Oct 2017
  Inlägg: 364

  Jag säger inte att Haveristerna ljuger om Allt. Men de blandar sådant som de kan bevisa med länkar eller inspelade telefonsamtal med saker som de Påstår sig veta. När de ifrågasatts brukar svaret vara :- Alla vet att vi har på fötterna när vi säger en sån sak:-.

  Ta deras granskning av LC. De påstår sig ha pratat med gamla skolkompisar till henne som bekräftat att hon ljugit om hur hon var i sin tidiga ungdom ( bara att göra en sån sak). Men de la aldrig fram bevis på detta. Givetvis förstärker detta deras tes om LC som en notorisk lögnare.

  Ta det senaste avsnittet på patreon. Inga länkar till allt det man säger sig ha hittat på nätet. Hur kan du veta vad som är sant och vad som är hittepå här?

  Är det Axel påstår om Myra en sanning bara därför han säger så. Även här toppas det med ett hot om att dra henne i skiten i ett kommande avsnitt om hon inte håller käft.

  Min bild är att de blandar sådant de kan bevisa och sedan antingen skarvar eller killgissar för att förstärka bilden av sin granskning.

  Det är faktiskt så att det är den som anklagar som måste bevisa sin tes inte den anklagade som måste bevisa sin ”oskuld”.

  Att Henko uppenbarligen ljuger ( eller saknar belägg för) när han påstår sig veta att jag skulle vara NN:s konto här på Flashback ( och dessutom hotar henne) bevisar väl den saken. Det är ju exakt så de jobbar med sina granskningar. Fakta, killgissningar och ljug i en salig blandning.

  Dessutom så väljer de ofta att utelämna delar av sanningen eftersom deras historia blir sämre då. Som tex mycket som rör deras egen relation med ts-kvinnan som begått en våldtäkt. Hur såg deras relation egentligen ut?

  Haveristerna är inte journalistik ( vilket de själva erkänner) utan underhållning med häftiga contents.

  Med tanke på att de själva granskar framför allt kvinnor med stora plattformar så bör väl även de själva tåla en granskning.

  Att många kvinnor upplever XX* och Z* som obehagliga och direkt hotfulla finns det nu massor av exempel på. Det är relevant att diskutera med tanke på att åtminstone XX* påstår sig vara feminist.

  De brukar anklaga media för att inte kritiskt granska vissa profilerade kvinnor. Men hur ofta blir de själva granskade av samma media?

  * = edit real Hmm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s