Det är mitt i natten…

… när jag skriver dagens inlägg. Min dag idag har varit både bra och dålig. Den började härligt med att kickstarta dagen med träning och något sämre där jag begrundar över saker och ting i min livssituation. Den senare biten av dagen ägnades alltså åt kontemplation i tystnad. Jag vet inte om jag kom fram till någonting. Tycker att jag kommit fram till samma svar flera gånger men sedan håller jag inte fast kursen. Det är iofs inte bara upp till mig, tvärtom så beror det hela helt på andras val, men mitt val kan ju också bli att välja en väg där jag inte är beroende av hur de gör. Men det kommer inte nödvändigtvis vara en bättre väg. Jag är inte ens säker på om den kommer att vara mindre frustrerade.

Jag jagas av en känsla att livet försvinner för fort och dagarna inte ägnas åt tillräckligt med saker som ger mig mening. Alltså jag tycker att de borde fyllas mer av den varan. Och corona har ju dessutom satt så många fler hinder och stopp i vägen för det som jag skulle vilja göra och jag känner att jag väldigt snart måste hitta en väg runt det igen för att hitta känslan av att vara fri. Förstår ni vad jag menar?

Jag tror jag får ta och hitta inspo och pepp hos denna dam som lärde sig något nytt vid 81 år och halva orsaken var för att ta kontroll över sitt liv och i processen så hjälpte hon också andra. 😍👇

Klippet är knapp 3 minuter

Vad tyckte ni? Cool tant va? 😊👍

Hur mår ni idag och har ni haft en bra helg, ja ni som fått vara friska iaf? 😊🌸☕️

Good Morning Motivation GIF by Dritan Alsela Coffee

PS Brukar ni liksom jag tänka er som att veckodagar har olika färger och om ja vilka färger har de? Jag tycker tex att måndag är gul och jag har en färg för varje dag. Er tur! 😊


27 reaktioner till “Det är mitt i natten…

 1. Ååh vet hur du menar… Det är så viktiggt för mig att ha mening.

  Jag ser också veckodagar i färger men då man i Thailand faktiskt har färger för veckodagarna och man klär sig i de färgerna så har dessa färger tagit över mina utsprungsfärger. Och voila måndag Är gul. Och även kungens dag. Söndag är röd tisdag rosa bla a.

 2. Godmorgon!

  Helgen är varit lugn och det har inte hänt så mycket men jag har laddat batterierna och det behövdes. Jag har läst böcker och fikat. 🙂

  Nej jag tänker inte på veckodagar i färger.

  Ha en fin dag alla!

 3. Lördagar är röd för mig. Fredagar har ingen färg men liksom är mer än de andra dagarna, vet inte hur jag ska beskriva det. Tror jag ser fredagar i fetstil…

  1. Aha, men jag tror jag fattar. Lustigt ändå att du har lördagen som röd när kalendrar markerar sön och helgdagar som röda. Jag har själv helt klart färgats av det.

   Mån är gul.
   Tis är lila
   Onsdag är mörkgrön
   Torsdag är brun
   Fredag är orange
   Lördag är typ mer aprikos eller med drag åt rosa
   Söndag är röd

   Hur mår du? Hoppas du mår bättre. 🌸💚

   1. Mår inte bra alls. Ligger i sängen mest, sover, dricker nyponsoppa och spelar mario kart. Hoppas få en leverans med polkagrisar nu ikväll haha… Socker löser upp slemmet så suga på polkagrisar är en bra grej. (Och så är det ju gott hehe)

     1. Är inte heller så glad i godis, djungelvrål, lakrisal och någon pingvinstång ibland kan funka. Men ja… Polkagrisar funkar alltid.
      Haft en konstig craving nu när jag varit sjuk, för 20år sen nått sånt var jag på en skolutflykt där man kunde köpa gammeldags hårda karameller, har varit så sugen på dem från ingenstans! Fattar inte ens att jag minns hur de smakade. Fannas mängder av smaker, 50öre styck och hon i kassan plockade upp dem med tång och la i en påse…. Åh vad gott. Haha….

      1. Jag gillar också lakrits men vill ha det ännu saltare än du. Typ Tyrkisk peber eller isländskt lakrits. 😃

       Ja minnet fungerar verkligen lustigt ibland 😊 fast det låter nästan lite som en feberdröm här. 😉🌸

       1. Nejdå, minnen, inga feberdrömmar.

        Fick polkagrisar. 😍 Så nu blev det lite härligare iallafall.. Spelar mario kart på mobilen, någon annan här inne som spelar?

 4. Synestesi kallas det, när man kopplar ihop sinnen, tex att se veckodagar i färg. Jag har så också: måndag är blå, tisdag ljusröd, onsdag orange, torsdag mörkröd, fredag grön, lördag blå och söndag röd 👍🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s