Isn’t it ironic

Jag tycker själv att jag är en ganska odömande person och tycker att de flesta får och bör leva sina privatliv precis hur de själva vill. (Dock har jag starka åsikter om hur det offentliga livet bör levas och hur samexistens bör gå till).

Men är det inte ändå rätt lustigt att åsikter som nedan ofta kommer med andra gränslösa moraliska åsikter men framförallt livsval och agerande mot andra? Ofta dessutom olagliga.👇

Politikern startar klubb för nakna.

På lördag är han med och slår upp portarna för ”Klubb naket” med uppmaningen ”Kom som ni är. Gör vad ni vill”.

– Vi tycker gärna att folk ska klä av sig nakna om de vill – och då får man gratis entré, säger han.

Gratis entré för nakna

Om X X , får som han vill kommer Ett nytt parti in i Stockholms kommunfullmäktige efter nästa val: Technopartiet.

Men redan i helgen tar han det första steget för att försöka påverka Stockholm i en mer frihetlig riktning. Med uppmaningen ”Kom naken. Kom som du är. Gör vad du vill. Allting stannar här.”, öppnar han ”Klubb naket” på Södermalm. 

– Vi vill skapa en så öppen och rolig plats som möjligt, jag tycker att Stockholm är för pittoreskt och att stockholmare är för pryda, säger han.

Den som kastar alla kläder i garderoben får gratis inträde – men nakenheten handlar inte bara om besökarnas kroppar utan också om besökarnas sinnen, berättar X X.

– Naket kan vara en metafor – att man får komma som man är och vara den man vill, säger han.

Han berättar också att klubben kommer jobba hårt för att motverka sexism och homofobi genom extra personal och så kallade ”Klubbkompisar”.

– Vi vill att folk ska våga vara sig själva lite, folk med öppna sinnen ska kunna komma och ha kul utan massa press på att se ut och bete dig på vissa sätt – som det är på andra ställen, säger han.

Ursäkta men redan här kände jag mest what a load of bullshit. Vad tycker ni?

Varför hamnade jag då på den här artikeln? Jo för jag läste en annan nyhet idag och blev nyfiken på vem det kan röra sig om och efter lite bild-googlande och en sväng in på Flashback så blev jag övertygad om att samma snubbe som ville starta klubben och partiet ovan är den som blev dömd för nedan idag. Alltså åsikten och mässandet ovan kom i samma paket som den som utförde nedan och för mig är detta så typsikt och jag är inte ett dugg förvånad. Är ni?👇

Festfixare döms för barnvåldtäkt

Hotade med utpressning

Mannen, i 50-årsåldern, groomade 14-åringen genom dejtingappen Grindr.

Sedan våldtog han pojken och hotade med att sätta upp bilder på honom i hela bostadsområdet – om pojken inte betalade.

Nu döms en av Sveriges största festfixare för barnvåldtäkt till två år och sex månaders fängelse.

Festprofilen, en man i 50-årsåldern, har arrangerat evenemang under närmare 30 års tid och är välkänd i Stockholms nattliv. Mannen har också figurerat som debattör i media genom åren. 

I dag dömdes festfixaren i tingsrätten på tre åtalspunkter. Det rör våldtäkt mot barn genom samlag i en park, kontakt för att träffa barn i sexuellt syfte samt misshandel av samma barn.

Hela artikeln finns här. 👈

Tillsammans med en rad andra erfarenheter som jag själv har personligen från kulturliv, tex att de som tycker att kroki är det vackraste bara naturligt och bestämt hävdat att det inte finns något sexuellt där när de betraktar sin nakenmodell eller de som menar på att man måste gå längst ut i obekväm-spektrat för att lida in en pjäs, och då gärna naket och med väldigt utförligt sexuella scener, inte alls gör det för den sk konsten utan att det faktiskt är deras mer förtäckta sexluster och fantasier som de vill få utlopp för. Och det hade väl varit ok med mig bara de erkände detta öppet, men se det gör de inte utan de vill göra allt rumsrent med något diffust om att det handlar om konst och inte alls om sex.

Om man då lägger till att min erfarenhet är att samma mänskor som har dessa åsikter är notoriskt otrogna mot sina partners då för jag har helt enkelt hittat ett starkt samband med de som vill i konstens namn framföra dyliga åsikter om den naturliga skönhet i den nakna kroppen och sinnliga känslor ofta har vad de flesta anser vara dålig moral mot sina medmänniskor och dessutom väldigt ofta är de fullblodsegon med väldigt lite empati med de som är närmst dem. Tungan är väldigt altruistisk när de pratar om världen i stort, men deras handlingar är oftast raka motsatsen. Jag tycker på riktgt att de som är pro porr är betydligt ärligare och med större avsaknad av dubbelmoral än dessa konstnissar som ofta enligt vad jag sett kört sitt tugg för att övertala kvinnor och barn att göra och få göra med dem som de vill. Dupera dem till att gå emot sina instinkter om vad det är frågan om.

Lägger vi sedan till vad som kom fram om kulturprofilen, hans sk klubb med allt samröre med Svenska Akademin så….

Har ni gjort samma kopplingar som jag och eller tycker ni att jag har moralpanik?

5 reaktioner till “Isn’t it ironic

    1. Du tycker samma som jag? Men alltså känn dig inte dum för det. Om man inte är mitt i det ser man nog det inte och sedan finns det kanske dem som tycker att de ä en lite andel av gruppen som är så fast min erfarenhet säger mig motsatsen, att det är majoriteten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s