15 reaktioner till “Jag lever… 😁

 1. Tänkte bara titta in och säga hej! Det har varit lite sådär med allt, och rätt snålt med både energi och pepp, men har det fint annars 🙂 Hoppas att ni också har det!

  1. Åh, men hej! 😊👋🌸

   Du vet att du inte behöver bidra med pepp här? 💚 Det går bra att vara trött och ledsen också.

   Skönt att du har det fint i övrigt. 🌸

 2. helt ok. lite uttråkad bara men uppskattar samtidigt lugnet. utan tobal alkohol och socker har min vilopuls sjunkit ett par snäpp. och jag är mer produktiv på jobbet. oc jag kunde gå och springa idag. dvs gå i tio minuer, jogga i fem osv. I början gjorde det lite ont men sen släppte det mer och mer. känner mig så hoppfull!

   1. Min Fitbit säger att vilopuls är runt 60 vilket egentligen är för högt med tanke på att jag har väldigt bra kondition. Men lägstapuls under dygnet ofta runt 41-48. Planen är att få ner vilopulsen till sub50. Är ju i allmänhet en nervös människa och tror jag kan nå dit med en blandning av meditation renlevnad och löpträning.

    1. Jag tror att om jag mätte min puls i sömn, djup vila så skulle jag vara nere på under 44. Men jag kollar aldrig. Bara precis när jag har vaknat och då har jag ju meckat med att sätta på mig ett mätinstrument och lyft upp pulsen direkt. 😉

     1. Ah ok det är så jag också förstått det Jag undrar varför min puls är då hög? Men min man som röker mycket har lägre än mig trots att jag har bättre kondis. Tror pga min allmänna stress

      1. Jag har för mig att du började träna rätt sent i livet. Så en förklaring kan vara att den grunden sätt tidigare i livet och efter det kan man inte lika lätt nå samma nivåer. ??

       Jag har trots omgångar med dålig träning bibehållet en vilopuls som är lägre än mina jämnåriga.

       1. Ja det kan stämma. Jag har alltid rätt på mig men inte på ett effektivt sätt. Tror även mina ÄS som yngre och när jag experimenterade med ephedrine för att gå ner i vikt bidrog (fick hjärtklappning).

        1. Det sista vet jag inte men det spekuleras mycket i att ens baskondition till stora delar sätts i tonåren.

         Men egentligen kvittar det ju lite. Det viktiga är hur du presterar nu samt hur du håller pulsen framåt när du blir äldre. 🌸👍

 3. Känner mig dränerad och vill helst gå och lägga mig senast 20.00. Tyvärr funkar inte det. Går jag och lägger mig för tidigt typ före 22 riskerar jag att vakna runt 3 blecket. Inte så kul. Det är så mycket strul just nu i mitt projekt. Hemma är det å andra sidan lugnt och skönt tack och lov.
  Hoppas att du får sova ikapp. Blev lite nyfiken på min egen vilopuls. Det var längesedan, läs in vältränad, när jag hade under 48. Borde nog kolla.
  Var rädda om er och sköt om er, alla där ute!

  1. Åh, det verkar vara allmänt nu att man känner sig dränerad. Kan vara väderomställningen och att det sakat börjar bli mörkare på kvällen. ??

   Haha, ja men min vilopuls som jag har nu brukar freeka ut sjukhusen då maskinerna larmar hela tiden om att jag är död innan de fattar att jag normalt har en så pass låg plus som på 48. De flesta ligger runt 55-60 när man är över 25 år. 😅

   Skönt att du har en lugn plats hemma att dra dig undan på. Vore förfärligt om det strular på jobb och hemma samtidigt. Man kan bli knäckt för mindre.

   Du också! 🌸🌸💚

 4. Känner mig arg och frustrerad över ganska mycket.

  Jag är hemma med den fule igen, han hade överraskat med nya temuggar, exakt de jag ville ha utan att jag hade sagt det 🥰❤ han har ett inresedatum till Kina, men det är inte helt hugget i sten. Jag kan nu komma in i landet på ett arbetsvisum! Och hör med företaget i Shenzen/Hongkong om de är intresserade.

  Jag är däremot inte helt säker än på att jag vill åka ifrån tryggheten här. Jag vill dock bort härifrån, jag vill på semester och jag vill byta arbetsplats.

  Lång historia kort: en omorganisation, nya lokaler och nya tjänster håller på att tas fram. Jag måste söka mitt nuvarande jobb om jag vill ha kvar det. Vill jag inte det blir jag tilldelad en annan tjänst. Jag kommer då att få en chef jag AVSKYR, och känslan är att hon tycker precis samma om mig.

  Kattbebisen väcker mig dessutom halv fem sen jag kom hem. Så, jag har varit på väldigt dåligt humör idag. Det har tyvärr påverkat andra – men jag bad om ursäkt till samtliga.

  1. Det har tyvärr påverkat andra – men jag bad om ursäkt till samtliga.

   😄🥰

   Låter som att du har flera stora beslut att ta. Förstår att det känns tufft. Men… om vi ska se det positiva så har du som det är nu iaf ett val. tidigare kunde du inte följa med till Kina om du ville. Nu kan du. Om du vill. 😊👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s