wigwag – internets stora troll

Nedan är hämtat från Elaine Eksvärds blogg under detta inlägget. Hon har fortfarande inte raderat att wigwag önskar Camilla Gervide tar livet av sig med en slö kniv samt att hon borde lägga det ut live för wigwags höga nöjes skull.

Men detta är ändå bara början, eller snarare sagt fortsättningen på allt som han skriver till bl.a CamCam på Bloggbevakning i sin ilska över vad en anonym kommentar skriver om honom efter hans inlägg där han försvarar Elaines pappa Tor och att han insinuerar att Elaine ljuger om sina övergrepp. Dessa kommentarer har CamCam raderat men små kärleksbrev till henne från wigwag finns kvar och bevarade. (De raderade kommentarerna har jag för länge sedan skickat till Elaine så hon vet om vad han sagt.)

Det röda i min kommentar är det som wigwag svarar på där han nämner BB, hans svar till min inpassning om Camcam också i rött.

______________________

Hmm -food for fika skriver:
25 AUGUSTI, 2020 KL. 15:14
Varför skulle jag hänga ut ditt namn och nummer. Det har jag aldrig gjort förr och tänker inte börja med det heller. Du vet GDPR och så.
Jag berättade hur man hittar din twitter och det var inte ens jag som hittat den först. Jag var typ både två,trea eller t.o.m nia på den bollen.
Du har en twitter som är nästan identisk med ditt nick wigwag, vilket är wiggwag. Där har du själv uppgett ditt namn. Ett namn som är unikt. Du får alltså lägga allt detta på dig själv och sluta att skylla på andra.
Och även om jag inte är för öga för öga så kan jag ändå förstå dem som väljer att kontakt dig efter dina tidiga kommentarer.

Oh, by the way. Din kommentar om CamCam ligger och har gjort sedan igår uppe på min blogg bland kommentarerna, så jag har redan handlat. 😉wigwag skriver:
25 AUGUSTI, 2020 KL. 16:52
Sådär ja. Nu är det gjort. Hoppas det kändes bra. Som lite rysentertainment för de finare flickorna på bloggen. ”Usch och fy” HAHAHA..


Förövrigt är ju BB värre än nånsin och jag ångrar inte ett ord. Möjligen ett tips om att ta livet av sig LLIVE. Och med slö kniv. Så såna otäcka människor som jag också kan få lite myspysroligt i tristessen.

______________________

Här följer lite mer till varför wigwag blev blockad på Bloggbevakning, vilket han också är hos Cisss Wallin, Ladydahmer m.fl. Och jag vill påminna om att det inte var CamCam som tillskrev wigwag något epitet utan hon raderade t.o.m den kommentaren men fick ändå detta på halsen.

wigwag / 2017-04-24 19:20

Hahaha..Du är ju en jävla fitta Camcam! Negerfitta kanske. Tycker du jag är en kopia av ”kapten klänning”. Vet du vem det var? Om man är en sån liten sliskig idiot som du verkar vara kanske man inte ska ha någon blogg. Hoppas du tar livet av dig ditt jävla äckel. Och så ser du till radera osakliga mobbinginlägg i fortsättningen om du vill ha ett kommentarsfältet med lite kvalité.

Bloggbevakning / 2017-04-24 19:36

Det var en charmig kommentar – den släpper vi på så kan du få skämmas lite!

______________________

Här blir wigwag raderad hos en Frau Uggla, efter att ha upplevts som både skrämmande och hotfull. (Som vanligt är all text i lila klickbara länkar). Och detta är bara några bloggar där han förföljer sina meningsmotståndare, kallar dem för fitt-slisk och en rad andra ”vackra” saker.

______________________

Här berättar wigwag att han gärna själv skulle vilja knäcka näsan på CamCam, peta ut ögon, krossa tänder etc, tills blodet sprutar.

______________________

Här har ni enbart ett litet hopplock av allt vad wigwag har skrivit genom åren, Lady Dahmer har garanterat en hel säck full att lägga till och nu har wigwag alltså som jag började inlägget, återigen utryckt sig extremt hotfull mot Camilla Gervide för bara ett par dagar sedan. Det får både stå kvar och han är fortsatt välkommen att skriva hos Elaine Eksvärd. (Det är dock möjligt att han menar att han ångrade att han gett CamCam det tipset. Svårt att avgöra pga grammatiken. Spelar mindre roll för mig iaf). En viss Liv som tycker att Elaine saknar självinsikt och är högmodig när hon pekar med hela handen däremot blev blockad för dessa ord…

______________________

Detta inlägget är mest ett FYI, men om ni vill kommentera det så är ni så klart som alltid välkomna med det också. Ha en fin helg! 💚

29 reaktioner till “wigwag – internets stora troll

 1. Hehe en läsare på min förra blogg snodde hens nick o h började kommentera vettigt och feministiskt överallt. Men men tycker absolut inte denne förtjänar ngn uppmärksamhet öht.

  1. Jag håller väl till viss del med. Min poäng var väl mer att det är märkligt för vad man blir blockad för och vad man inte blir det för.

   (Rent allmänt gillar jag ju inte att man låtsas vara en man inte är för att få tyst på någon ..)

   Jo jag snubblade över dig i min färd på nätet över hans framfart, är verifierat en man. Såg många andra trådar han deltagit i som varit lika illa som dessa men jag ville dels inte göra inlägget för långt samt inte sätta strålkastaren på dem.

   Det var också ”kul” att läsa en tråd där han håller med mig ang intentioner, fastän han säger motsatsen nu. 🤭

   Elaine vet en hel del om detta. Och han har betett sig illa hos henne också. Flera gånger.

   Passa på och njut av en dusch och rena lakan. 💚

   1. Oj vad grovt.
    Endel hen tidigare skrivit har väl innehållit vettiga synpunkter, endel varit tjatigt och endel otrevligt. Minns jag fel, har allt varit skrivit såhär?

    Det är ju lätt att ta bort kommentarer som dessa som innehåller hot. Men hur dra gränsen. Nu är ju du och Liv blockade hos Elaine.

    Funderar på om det vore bättre att låta så mycket som möjligt stå kvar men lugnt och sakligt skriva att detta är hotfullt och varför. Åsikter och kritik som blandas med slängiga kommentarer är ju däremot inte hot.

    Mycket av samhällsdiskussioner och samtal förs ju på stora influenser konton. Det flyter mellan olika inlägg, kommentarsfält och forum. Blir man blockad hamnar man utanför.

    Ett stort konto/blogg är ju både någons dagbok, debattplats och företag. Samtidigt ett forum för mycket (alla?) av våra gemensamma samtal och diskussioner. Det blir en krock. En influenser har ”sitt vardagsrum”, men är ju samtidig en typ av forumadmin (men vill inte vara det sista hehe).

    Att få sitt konto borttaget på tex twitter eller bli blockad på en influensers blogg gör att man utesluts från samtalen.

    1. Ja men precis. Att blockera någon är en sorts depplattformering och ett ovärdigt sätt att sätta munkavle på någon som inte gjort något annat än att säga sin hjärtans meing i en fråga sm den brinner för. Precis som E gjort och gör många gånger.

     Det här med att inte palla ta hand om sitt kommentarsfält på ett rättvist sätt gör mig tokig på flera bloggägare. Ju större de är desto större ansvar och mer tid bör det läggas. Och E själv nämner att det inte ger henne några pengar på att lägga så mycket tid…. pengar!!…

     Jag måste säga att var E sätter gränsen för vad som är person påhopp är betydligt lägre än in och jag misstänker många andras. Att bli anklagad för att vara högfärdig och peka med hela handen, när Liv dessutom långtifrån är ensam om att uppfatta E så. Och de som jag sett göra det har inte ens velat att det ute ska vara så. De har. liksom jag, velat tycka om Elaine. Men just nu gör hon det mycket svårt för en att göra det.

    2. Ang wigwag!

     Nej du minns rätt, han är verkligen olika beroende på blogg samt beroende på vilket humör han är för dagen. Men han kan flippa när man minst anar det på ett otroligt överdrivet sätt, och det vet väl många om och ”vågar” väl därför inte heller säga något som skulle kunna uppröra honom.

 2. 😶 saknar ord, vilket är ovanligt för mig.
  Är lite fascinerad av E. Du verkar dessutom ha träffat en nerv hos henne eftersom hon tillägnar dig ett helt inlägg om att du nu är officiellt är blockad.

  1. Eller hur! Sanslöst….

   Ja hon har de senaste månaderna blivit mig skyldiga många svar samt jag väntar fortfarande på andra svar efter vegan-debaclet sedan länge tillbaka. Förstår att de tar mycket energi för jag har svårt att se att hon skulle ha något bra svar att ge mig.

 3. Elaine följer sitt mönster. Obegriplig i alla lägen.

  Jag tror inte heller Elaine vill något ont. Hon har goda intentioner, till skillnad från Camcam. Däremot har Elaine & Camcam även likheter. De är totalt renons på mänskliga relationer. De kan inte läsa av andra. De förstår absolut inte mellanmänskliga fenomen. Allt är svart/vitt. Allt som inte är synligt finns inte. De säger att de inte tar något personlig. Det enda de kan är att ta det personligt och hämnas. Det är väldigt tydligt för en
  ”normstörd” människa men inte för dem själva. De tror att ”ord är allt, handling inget”.

  Därmed får märkliga blockningar sin förklaring? De kopplar inte ”gråskalan”, de kopplar inte tidigare inlägg, av samma skribent med det sist skrivna, de ser olika åsikter som ett personligt hot som ska förgöras. De tror att det alltid handlar om att ”vinna eller förlora”. Att fakta är fakta och åsikt är åsikt vet de absolut ingenting om. Synd om dem egentligen. Sånt oändligt behov av att bli sedda. De verkar uppriktigt väldigt ensamma och vilsna.

  Att Wigwag får stå kvar med sina fullkomligt idiotiska inlägg, följer Helt deras mönster. Det han skriver är så fullkomligt galet och oförskämt att alla med lite vett direkt sluter upp till försvar. Plötsligt är kärnfrågan bortglömd. Elaines/Camcams, ofta lite mindre bra inlägg (läs: ofta urusla) är både bortglömda och förlåtna.

  Läser ingen av dem längre. Gick in nu pga detta inlägg. Får nog lov att säga att distans både fysikt (just nu) och psykiskt är bästa medicinen. Herre Gud så ebarmeligt dåligt de skriver. Vilken oerhörd tolerans för elakheter och hittepå regelbunden läsning av dem utvecklar.

  Som en misshandelsrelation där grövre och grövre våld tolereras utan att varken offer eller omgivning reagerar. En relation där ” hen menade inget illa/det var inte så farlig/det var nog sista gången” blir vardagsmat.

  Ha en fin dag alla. Här blir det bad och grill med familj och vänner. Vi passar på så länge sommaren dröjer sig kvar.

  Kärlek till er alla!🧡

  //Moa

  1. Hej, hej! 👋🥰

   Du och jag har haft våra duster just ang E. Läste en bara här om dagen. Älskar hur vi redan då kunde hålla bra ton mellan de bitska replikerna och hur vi alltid skildes åt med att önska den andra ,på riktigt, en fin kväll och allt gott.

   Jag är dock på g att pudla och ge dig mer och mer rätt i vad du tidigare sagt. 😚

   Du skriver en sak här, en analys, den som jag också gjort men som jag inte ”vågar” säga högt.

   Massor mycket kärlek till dig!

 4. Fina TRH!

  Jag har alltid uppskattat att diskutera med dig. Du är kunnig, påläst, vass… och säkert snygg också! 😘

  Ja, vi har haft duster gällande E. Tror min vändning kom så fort för att hon anklagade mig ganska grovt för att vara ” pedofilkramare” helt utan grund. Det tog inte personligt. Jag vet vem jag är och vart jag står. Däremot startade det funderingar kring Es förmågor, personlighet och motiv.

  Någon pudling är nog inte aktuell. En omvärdering med egna erfarenheter är nog mer korrekt. Det är något jag värderar högt. Att var och en beaktar sina egna känslor och erfarenheter känns mer sunt än bara att hänga på andras åsikter.

  Diskussioner är roliga och lärorika. Inte läskiga och konfrontativa. Tur jag hittade dig! 🌺

  //Moa

  1. Aha, ja men då förstår jag. Alltid lättare att göra en bedömning när man har sig själv som mall och måttstock och blir ju ofta en ögonöppnare på att annat sätt. Burgschki har också gett sin syn på E och det fick mig också att börja fundera sedan ett tag tillbaka.

   Klart jag är snygg, nästa lika snygg som du är. 😇

   ”Diskussioner är roliga och lärorika. Inte läskiga och konfrontativa. Tur jag hittade dig! ”

   Instämmer till fullo! Tur att vi hittade varandra. 🥰

 5. Måste göra ett tillägg, gällande läsning av Es blogg. Nu råkade det vara Es blogg men det förekommer nog mer än vad jag ser?!? Eftersom jag inte läser så många bloggar längre.

  Vilket tiggeri! ” Vilka ska jag samarbeta” med? Sen uppräkning av saker hon behöver. Det ser så illa ut, i mina ögon.

  Syftet är enbart att få leverantörerna att höra av sig till henne genom att utnyttja läsarnas aningslöshet.

  Generellt har jag inga dubier mot att se influensers som hårt arbetande personer. Inte alls! Go for it. Många duktiga unga människor (obs: betyder inte att jag gillar allt de gör) gör succé i en ny bransch. Men tiggeri för lyxvaror när man redan lever ett liv i lyx känns girigt och så galet i miljötänkstider. Inte för det blir mindre miljöförstöring om man betalar själv. Det känns bara så galet att höginkomsttagare tigger lyx.

  Känns mer naturligt att någon som inte har något tigger.

  I ett fungerande samhälle bidrar man genom att arbeta, om man kan, betalar skatt och köper efter förmåga. Man låter inte andra tigga ihop till en lyxtillvaro.

  Ska nog fortsätta min bloggtorka. Läsa här, Malin W och Elsa B/UClara/JJ då och då. 🌺🌺🌺

  //Moa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s