16 reaktioner till “Hello!

 1. Hej alla!

  Jag mår bara bra och helgen var härlig och snart är det dags för semester.

  Tråkigt att du har ont i huvudet Hmm. Krya!

 2. Minns ett barn på en förskola som slog huvudet i en klätterställning. Jag var chockad över hur snabbt det var en stor bula där (med en gång jag var framme hos barnet) 😯.

  Hoppas ni med huvudvärk mår bättre snart 💜.

 3. Ah, jag är arg på postnord. De hemlevererade igår, efter att ha skickat SMS om att be mig ändra tid då de inte skulle hinna igår. Så vi var inte hemma. Vi kom dock hem när smset att de hade levererat kom. Paketet är helt mosigt, ser tejpat ut, och hälften av grejerna jag beställt fattas, inklusive Följesedeln. Jag kontaktade postnord och företaget omgående, men har inte fått svar än. Jag är övertygad om att någon mindre intelligent person stulit grejer, och tror att det inte kommer märkas om Följesedeln är borta 😂

  1. Men så dåligt. Av den orsaken vill jag nästan aldrig ha hemleverans utan går helst själv till ett utlämningsställe.

   Jag har för mig att under sommaren är stölder på posten vanligare iom vikarier. Men de har en typ privatdetektiv som man kan kontakta för att få reda på vad som hänt.

   Hoppas allt ordnar sig.

   1. Ja, jag brukar bara välja hemleverans av kattprodukter i vanliga fall. Jag har varit nöjd alla gånger så jag testade nu med, iofs inte så smart när det är uppenbara skönhetsprodukter… Jag tänker inte få mitt paket från webbhallen hemkört i alla fall!

    Åh, tack för tips. Hoppas postnord svarar snart, så jag kan gå vidare till privatspanaren. Det var varor för 700kr som fattades.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s