Monday 💜

Jag hann nästan färdigt med inlägget om Greta, men så kom jag på en sak en annan som skulle vara färdig till nu på morgonen. Men det kommer upp senare idag.

Tillägg: Mitt inlägg om Greta blev för långt och jag får skriva om det och dela upp det i två eller tre delar. Hoppas att få upp del 1 senare ikväll. 😜

Tillägg 2: Nej jag får inte rätt på det. Det blir inte bra. Gör ett nytt försök imorgon. Blir kanske inte bättre då, men jag försöker iaf. Sorry!

God morgon! Mår ni bra idag? Vad ska ni göra idag? 😊🌸

36 reaktioner till “Monday 💜

 1. God morgon.

  Jag kom nyss till mina föräldrar. Har lovat att rensa så de får fint i det rum min ena bror ska bo i när han kommer upp söderifrån.

  Hur mår du själv och vad har du för planer?

 2. Jag önskade glad midsommar men du godkände inte min kommentar? men det är ok. Ursäkta jag skrivit för mycket här. Ta hand om dej.

  1. Jo då, jag har godkänt din kommentar om en glad midsommar. Men jah ska kolla om det finns en till.

   Du har inte skrivit för mycket här. 💚

 3. Jag har precis kommit hem från min massage. Senast jag fick massage var i Manila, den var så bra att jag inte behövt någon förens nu. Det var skönt, och välbehövligt. Jag vill inte jobba i morgon 😭

 4. Puh, närmare 30 grader varmt här (inte allt för kul att röja i ett kvavt rum på övervåningen i mina föräldrars hus när solen ligger på 😅 tycker synd om min bror som ska sova där). Men nu är jag hemma och har sanerat mig från katthår och påbörjat middagen. Ser fram emot att äta på balkongen 👌.

  Har ni fint väder?

  Hur gick det med handlande och träning Hmm?

  1. Handlandet är klart. Träning gör jag snarare ikväll.

   Usch, lider med dig. Jag avskyr att städa och röja när det är för varmt. Drick mycket. 🌸

   1. Det var inte allt för jobbigt ändå, hade jag hört någon berätta hade jag trott att det var värre än vad det faktiskt var. Men väldigt väldigt kvavt.

    Men tillfredsställande att få det gjort. Och jag hann gå igenom lite gamla bebissängkläder också 😄. Mycket fint. Finns mer bebissaker att gå igenom på vindan deras. Ska bli kul 😍😇.

    Okej. Förståeligt att träna på kvällen när det är svalare. Eller tidigt på morgonen helst, så är resten av dagen fri. Har du fint väder?

    1. Jag har ett helt ok väder. Lite svalare än det var för någon dag sedan efter att det har regnat och det var just nu skönt med en paus innan temperaturen går upp igen. 😊👍

 5. Vad än Bella gjort så är det helt klart att camcam mobbar henne…att då Bellas pappa och syster valt att gå via hennes kanal tycker jag är så 😭😭😭. Sorry för OT.

  1. Finns inga OT. 💜

   Håller med till 100%.

   Och nu skjuter man ned mitt försök till att stötta systern pga att de vill att hon ska hata Bella.

   Jag lägger mig inte i vilket. Vill bara att hon ska veta att det finns en chans att det Bella pratar om, hennes ensamhet, inte har något med någon annan att göra och att ingen kommer kunna nå in där och att de kan sluta känna någon form av skuld etc för att hon inte känner att hon har någon att vända sig till. Inte ens sin syster.

   1. Alltså ju mer jag tänker på det, fatta sveket. Kunde hon inte vänt sig till Expressen eller vem som helts annars? De hade säkert publicerat mer än gärna….

   2. Jag förstod hur du menade (jag vet inte om jag hade skrivit så personligt dock familjeproblem är otroligt svåra och smärtsamma och jag hade nog inte kunnat ta in vad en främling skrivit)….men självklart vill de inte att någon ska bli sams här utan narrativt är att hata Bella. Och ja….det är ju väldigt konstigt att de går via Cam. Det måste ju kännas något enormt.

    1. Skrev mitt i samma ton som hennes var samt inte enbart för hennes skull. Och man vet aldrig när ett ord får fäste och var det kan komma från.
     Dessutom så det du är inne på, narrative, var något jag ville visa.

     Att gå via CamCam visar på att antingen läser de inte där, eller en önskan om att hämnas.

   1. CamCam mailade Julia, Långt om länge svarade Julia (Bellas syster) CamCam och hon fick tillåtelse att publicera hur hon känner inför Bella och vad hon har sagt i radio.

    Jag känner väl lite att det hade varit bättre med precis ville annan kanal som helst än Bloggbevakning med taken på hur CamCam skriver om Bella och framförallt hur kommentarsfältet ser ut.

    Dubbelmoralen hos CamCam att man inte får ställa diagnoser, men kommentar som står kvar än idag ang både min och Bellas mentala hälsa är under all kritik. Men det gäller bara när det skrivs om vissa. Det är andra gången på kort tid som det skrivs om min mentala hälsa och det får stå kvar. CamCams egen lilla hämnd. 😉
    Bara det att det säger så myket mer om henne än både dem som skriver på BB och mig…..

    Det och att hon inte raderar allmänt tjafs om att divers anonym egtligen är jag. Det har hon också sagt att hon inte vill ha.

    Och CamCams dåliga ursäkt om David och Goliat, snälla… Vilken dagstidning som helst hade hoppat av glädje att få skriva om hur Julia ser på det.

    1. Nä fy, vilken soppa. Synd att Cam aldrig verkar kunna växa och överraska världen med något gott och bra. Alltid ska man förundras över hennes nya lägstanivå.
     Var in och kollade under det inlägget och såg din kommentar till Julia, så fin. Och jag kan bara hålla med om hur du tänker, Bella är ju en person som bevisligen pratar innan hon tänkt klart och ofta i efterhand får stå med dumstruten pga detta. Vilket jag själv funderat på kan vara en av anledningarna till att det sk excelarket uppfanns. Hon har väl nämnt en diagnos själv?(obs menar inte samma som stöts och blöts på BB) Väldigt nedslående k-fält för övrigt, alla gamla får och troll har återigen samlats för att bräka om vilken lögnare IL är, hur hon utnyttjar folk och bla bla bla. Hur orkar man vara så enkelspårig och enträgen i det?

     Men antar att det här har gjort IL högaktuell på BB igen. Grattis Cam, din blogg är ingenting utan dina trakasserier mot Bella, fint att du kunnat befästa det återigen. Suck

 6. Svar på Tillägg 2 blir: Hur bra bloggare man än är, blir det nog svårt att få ett hyfsat inlägg om den tonåriga miljöaktivisten. Vilket i huvudsak beror på nämnda aktivist.
  För säkerhets skull ska jag offra lite nattsömn på att lyssna igenom sommarprogrammet.

 7. Jag ser fram emot din Greta-serie! 😃
  Den här veckan känns extra seg. Värmen är inte så bra för min skalle som är på återhämtning, inte för gipset heller. Ska på röntgen 2a juli igen för att kolla något… kanske att allt ligger rätt? Minns inte varför faktiskt, det stod inga detaljer i kallelsen heller, så who knows?! 😅

  Jobbar natt på onsdag och fram till söndag. Känns skönare på kontoret på kvällen, lugnare, svalare och mindre stressigt. Dock håller grannarna på med något jävulskap hela dagarna nu. Tror de ska lägga såna stenplattor, men det låter som att de drar en spade mot betong och det är ett ljud man inte kan ignorera. Ska ta mig ut på en glass tror jag. Långt ifrån det här hjärnskärande skrapandet! Hoppas ni alla har det bra och förbereder er på annalkande värmebölja!

  1. Tack! Men det går seeegt med den. Ska gå ut och sätta mig och känna efter lite.

   Usch jobbigt med gips i värmen. Någon form av Murphy att det ofta är så med gips. När det är varmt ute som folk måste ha det.

   Jag har också stenskär nära mitt hem och en hel del annat oväsen i samband med det. Blir tröttare och tröttare för varje dag… 😜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s