Tankar framför speglen.

En tanke som slår mig när jag tittar in i badrumsskåpet är hur flera av mina produkter har hamnat där och hur fler tillverkare borde göra.

För något år sedan så fick jag en kraftig allergisk reaktion. Förmodligen pga en blandning av ny utprovning av min dåvarande hudvård och test av nya foundations. Jag har en extremt torr och känslig hy, och efter att för tredje gången som min hudvård hade gått ur produktion så tog jag hem en mängd med testers. Dålig idé. Både för att de var prover tagan från testers som stod framme för var och en att känna på, och då så klart var risken stor att de vara fulla med bakterietillväxt, och för att jag testade många olika på en kort tid. Resultatet blev att jag gick mer eller mindre helt osminkad i över ett år för att hyn skulle få läka och inte överreagera mer. De få gånger som jag ändå sminkade mig proppade jag mig full med kortison i förebyggande syfte, men detta var bara värt att utsätta mig för när jag skulle på ett par stora fester eller representationer.

Men tillbaka till där jag började, olika produkter som står på min hylla idag. Hur kom de dit? Jo för att de sålde kitt med flera små förpackningar som var prisvärda och så att man kunde känna efter under ett par veckor. Så från att ha fått ge upp på mina tidiga trogna vapendragare, Helena Rubinstein och Sensai, så står där nu Dr Jart och Ole Henriksen och jag älskar bägge dessa serier och min hy känns fanatiskt oavsett kall och torr vinter eller skarp sol.

Tyvärr så verkar inte Dr Jarta längre ha den lilla serien kvar, som dessutom var perfekt för de kortare resorna, men Ole har fortfarande kitt kvar och om man dessutom passar på när kedjorna har rea eller när man har en personlig rabatt på 20 %, så kan man lätt hitta sina egna favoriter.

Men… jag är så lättad att jag inte bara har en hudvårdsserie som fungerar utan två ifall en av dem skulle gå ur produktion. 👌

Photo by Breakingpic

9 reaktioner till “Tankar framför speglen.

  1. Tack! 🙂

   Inte en aning. Har inte börjat att kika på det här med reklam än, men jag kommer inte som det ser ut nu tjäna några pengar alls på det då jag inte vill koppla upp ett konto. Hur fungerar det med Adtraction?

   (skriver som utloggad med en fejkadress)

  1. Nej den ligger inte i skräp, men jag vet nog vad som hände. Jag redigerade stavfel i texten och när jag uppdaterade så försvann nog också din kommentar för den hade inte hunnit publiceras när jag trycket på uppdatera.

   Men det blev ett bra funtionstest och jag lärde mig något nytt.

   Testa gärna att lägga in en länk igen. 🙂

  1. Ok, tack för tips. Jag får fundera på hur jag löser det där längre fram och om jag löser det.

   Det kommer att bli en praktisk fråga isf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s